pakketten en diensten

Pakketten

Op deze pagina vindt je de tarieven van de diensten en de pakketten van Balans in Zigt. Geschikt voor een ieder die graag op zoek gaat naar de beste versie van zich zelf. Of je nu graag af wil vallen, je fit wil voelen, lekker in je vel wil zitten of kiest voor een gezonde leefstijl. Het is allemaal mogelijk.

Kennismakingsgesprek

We zullen altijd beginnen met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wordt duidelijk of er een klik is, wat jouw wensen, doelen en verwachtingen zijn en wat ik voor jou kan betekenen. Klopt alles dan maken we een afspraak voor een intake gesprek. 

Dit gaan we doen

Ik help jou tijdens het traject je leven door een andere bril te bekijken en leer je te voelen wat je nodig hebt. Ik geef je informatie, adviezen, tips, recepten of wat het ook maar is wat jij nodig hebt. Dit met het doel om jou steeds bewuster te maken van wat je doet. Je zult steeds dichter bij jezelf en je doel komen.

Keuze

Je hebt de keuze uit drie verschillende pakketten die in de basis allemaal hetzelfde zijn. Ze bevatten alle drie een intake gesprek, een start consult van 45 minuten, adviezen, coaching, voedingsadvies of wat het ook maar is dat jij nodig hebt. Het verschil zit hem in het aantal vervolg consulten van 30 minuten. Je kunt kiezen uit een pakket van 2, 4 of 6 maanden. Het vierde pakket is het LvHD traject van 5 maanden. Dit traject bevat net als de andere pakketten een intakegesprek, een startconsult, adviezen, coaching, voedingsadviezen  en vervolg consulten. Het uitgangspunt bij dit traject is jouw Human Design. Voor dit traject werk ik samen met Angelique Vlaar van liefZIJNcoaching. Angelique schrijft voor jou je persoonlijke LvHD rapport en je krijgt  bij haar een consult van 60 minuten waarbij ze jou uitleg geeft over jouw Human Design. Je kunt voor dit consult in haar praktijk in Spierdijk terecht of ervoor kiezen om de afspraak online te maken.

Online afspraken

Alle afspraken kunnen ook online plaatsvinden. De contactmomenten vinden plaats middels een veilige online verbinding. Erg handig als je niet in de gelegenheid bent om langs te komen of omdat je deze manier van werken als prettiger ervaart. Bij de online afspraken is het fijn als jij jezelf thuis weegt en meet voordat het gesprek begint. (het wegen en meten is alleen noodzakelijk als dit onderdeel van jouw doel is.)

Zelf samenstellen

Stel jij liever jouw eigen pakket samen? Geen enkel probleem. Je kunt kiezen voor  losse diensten.

Vergoeding via je zorgverzekering
Een aantal zorgverzekeraars vergoedt (een gedeelte van) de consulten van de BGN-gewichtsconsulent vanuit de aanvullende verzekering. Op gewichtconsulenten.nl kun je vinden welke zorgverzekeraars dat zijn. Ik adviseer jou om ook zelf bij de zorgverzekeraar na te vragen of je voor een vergoeding in aanmerking komt. Dit voorkomt verrassingen achteraf.

Vergoeding door een groot aantal zorgverzekeraars vanuit de aanvullende zorgverzekering.
Geen invloed op jouw eigen risico.
Raadpleeg voor de zekerheid altijd je zorgverzekeraar.
De vergoeding geldt per kalenderjaar tenzij anders aangegeven.

Aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland
Balans in Zigt is aangesloten bij BGN; dit maakt vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk

Goed op weg...

2 maanden

€255,-

Balans in Zigt

4 maanden

€375-

Meta-morfose

6 maanden

€525,-

LvHD - traject

5 maanden

€450,-

Intakegesprek………………….€  65,00
60 minuten

Voedingsadvies……………… €  65,00
voor jou op maat gemaakt

Consult ………………………… €  48,75
45 minuten

Consult ………………………… €  32,50
30 minuten

Weeg consult ………………… €  16,25
 15 minuten

 

 

Losse diensten

Consult strippenkaart ………. €150,00
5 * consulten, 30 minuten

Nazorg consult ……………….. €  30,00
30 minuten

LvHD rapport* …………………. €  65,00
jouw unieke blauwdruk

Human Design consult* ……. €  65,00
60 minuten

 

Op het afnemen van pakketten en diensten zijn de algemene voorwaarden en het privacybeleid van toepassing 

*verzorgd door Angelique Vlaar van liefZIJN coaching 

Geverifieerd door MonsterInsights