Pompoensoep met geiten kaas


Ingrediënten voor 4 personen
- 2 stuks Hokkaido pompoen
- 1 liter water
- 2 blokje kippenbouillon
- 150 gram geitenkaas
- 4 sneden volkorenbrood
- 1 theel. kaneelpoeder
- 1 theel. gemberpoeder
- nootmuskaatpoeder
- peper
Benodigdheden
- pan
- staafmixer
- oven 200°C
- lepel
- mes
- pollepel
- bakplaat
- bakpapier
Bereiding
- plaats de pompoenen met bakpapier op de bakplaat
- rooster de pompoenen 1 uur in de oven op 200°C
- laat de pompoenen afkoelen in de oven
- snijd de pompoenen in trweeën
- verwijder met een lepel de zaadjes en schep het vruchtvlees in de pan
- voeg 1 liter water toe en maal met de staafmixer tot een gladde emulsie
- voeg nu de bouillonblokjes, gemberpeoder, kaneelpoeder, nootmuskaat en peper toe
- breng de soep aan d kook en proef deze af
- rooster de sneetjes brood
- verkruimel de geitenkaas
- serveer de soep met geitenkaas en een sneetje brood

Eet smakelijk!
Meer lekkere recepten kun je hier vinden.
Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it
is really informative. I am going to watch out for brussels.
I will appreciate if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing.
Cheers!
Good article and right to the point. I don’t know if this is
actually the best place to ask but do you people have any thoughts on where
to get some professional writers? Thanks in advance 🙂