Leefstijl volgens Human Design

Jouw Balans

Jouw gezondheid

Jouw unieke ZIJN

Herken jij dit?

Aan kennis of wilskracht ontbreekt het je niet. Je ziet ook wat er beter of anders kan maar steeds weer kom je in dezelfde situaties terecht. De teleurstelling in jezelf wordt steeds groter en de frustratie neemt langzaam toe.

Zonder dat je het door hebt bouw je een schild op om jezelf te beschermen.
Dit schild zorgt ervoor dat jij steeds verder wegraakt van wie jij werkelijk bent.

Het weerhoud jou ervan om je doelen te bereiken en het leven te leven dat jouw op het lijf geschreven is. Een leven dat veel gemakkelijker, leuker en gezonder is dan dat jij voor mogelijk kunt houden.

Waarom gebruik maken van Human Design?

Human Design is een tool dat jou helpt om weer te leren luisteren naar je lichaam.

De enige die weet wat goed voor jou is ben jij zelf. Jouw lichaam geeft alle signalen af om ervoor te zorgen dat jij veilig en gezond blijft.

Het probleem is dat de maatschappij je heeft geleerd om niet naar deze signalen te luisteren en vooral te gaan bedenken wat goed voor je is.

Het gevolg is dat de signalen zijn afgezwakt doordat er niet naar werd geluisterd. Met jouw persoonlijke routekaart wordt duidelijk welke signalen vanuit jouw lichaam jij weer mag gaan oppikken.

Human Design chart
Wat is Human Design

Robert Alan Krakower een ondernemer met een natuurkundige achtergrond, kreeg in 1987 tijdens zijn vakantie op Ibiza een bijzondere ingeving. In de acht dagen dat hij daar was kreeg hij van wat hij later de stem noemde het hele Human Design systeem uitgelegd. De jaren die daarop volgde heeft hij gebruikt om het systeem natuurkundig verder te ontwikkelen en uit te testen.

Human Design is een samensmelting van eeuwenoude inzichten uit de Westerse en Oosterse werelden. Het brengt het natuurlijke (wetenschappelijk) en het bovennatuurlijke (mystiek) samen. Human Design maakt gebruik van spirituele leringen zoals astrologie, het chakra-systeem, de Kaballah en I-ching. Maar ook van wetenschap zoals kwantumfysica, biochemie, genetica en sterrenkunde.

Human Design chart

Human Design is een complex systeem. Jouw unieke blauwdruk of body chart bestaat uit negen energiecentra, 36 kanalen en 64 poorten. Daarnaast vertelt het je welke van de vijf energie types je bent, welke strategie bij je past en hoe jij het beste je beslissingen kunt nemen. De schat aan informatie die je kunt halen uit jouw blauwdruk is bijzonder en het laat je vooral zien hoe uniek jij bent.

Waarom zou je jezelf vergelijken met anderen? Niemand in de hele wereld kan beter jouw zijn dan jij zelf.

Het tij keren

Human Design kan jou richting geven om terug te keren naar jou ware zelf. Op basis van jouw geboortedatum, -tijd en -plaats openbaart zich jouw Human Design chart. Een blauwdruk met een schat aan informatie over wie jij werkelijk hoort te zijn. Je komt te weten op welke manier jij je beslissingen het beste kunt maken, waar je valkuilen zitten en hoe jouw spijsvertering optimaal kan werken.

Aan de slag

Het lezen van jouw persoonlijke Human Design rapport is elke keer weer een feest der herkenning. Stel jezelf open en leer te werken met jouw Human Design. Door het experiment aan te gaan ontdek je steeds meer over jezelf. Het stelt jou in staat om veranderingen door te voeren die echt bij je passen. Je zult gaan ervaren dat het leven steeds makkelijker en leuker wordt.

 

Het resultaat

Jezelf opnieuw leren kennen om zo goed voor jezelf te kunnen zorgen is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven. Je zult gaan ervaren dat de veranderingen die jij doorvoert aanvoelen als iets natuurlijks. Je zult je misschien wel afvragen waarom je dit nooit eerder hebt gedaan. Wees lief voor jezelf en dankbaar dat je dit mag meemaken. Geniet van het gemak waarmee je nu door het leven gaat en vertrouw erop dat al het goede op je pad zal komen.

Mijn persoonlijke routekaart

In 2023 maakte ik via een webinar voor het eerst kennis met Human Design. Na het webinar was ik gelijk verkocht en wilde ik er graag meer over weten.  Tijdens mijn speurtocht naar meer informatie leerde ik Angelique kennen. Ik heb bij haar een persoonlijk Human Design rapport aangevraagd en het lezen van dat rapport is zoals ik al eerder beschreef echt een feest der herkenning. Nog nooit heb ik iets gelezen waarin zo specifiek staat omschreven hoe ik hoor te zijn.

Het rapport is een echte eye openeren en een goede navigatie om je leven zo in te kunnen richten dat je rust gaat ervaren. Mijn energie is weer aan het stromen, ik heb nog meer compassie voor mijzelf en de mensen om mij heen gekregen en elke dag leer ik weer meer over mijzelf. Voor een gezonde leefstijl is het essentieel dat je jezelf goed begrijpt. Jezelf begrijpen is nodig om goed voor jezelf te kunnen zorgen. Human Design is daarvoor een heel goed hulpmiddel.

De start van LvHD (Leefstijl volgens Human Design)

Na het lezen van mijn rapport borrelde bij mij het idee op om Human Design te gaan gebruiken in mijn begeleidingen naar een gezondere leefstijl. De kennis die jouw Human Design chart mij geeft zijn voor mij enorm waardevol. Het stelt mij in staat om samen met jou te werken aan veranderingen die echt bij je passen. Veranderingen die daardoor blijvend zullen zijn zonder dat ze jou heel veel energie kosten.

Om dit idee te kunnen realiseren heb ik contact gezocht met Angelique. We raakten aan de praat en waren beide heel enthousiast. Het idee werd een plan en kreeg de naam LvHD wat natuurlijk staat voor Leefstijl volgens Human Design. Naast het mooie aanbod en het gratis te downloaden E-book “De Elementen van jouw unieke zijn” kun je ook luisteren naar de podcast Leefstijl volgens Human Design.

luister onze podcast
Geverifieerd door MonsterInsights