Gratis E-book

De spiegel van je leefstijl is en goed leesbaar E-book vol leuke, handige en bruikbare tips om je doelen te bereiken. Wel je streefgewicht zonder calorieën tellen. Wie wil dat nou niet.
Vraag hem snel nog aan en maak van jouw goede voornemens je leefstijl.

De spiegel van je leefstijl

VOORWOORD

 JA IK WIL een gezonde leefstijl.

Allereerst heb je basiskennis nodig van gezonde voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Misschien weet je daar nog niet zo veel vanaf of wil je er graag meer over weten. In dit E-book lees je mijn kennis en visie over een gezonde leefstijl maar je kunt ook veel informatie op internet vinden.

Naast het hebben van basiskennis is het ook erg belangrijk en dat is vaak ook de valkuil om je gewoontes die je in de loop van de jaren hebt ontwikkeld onder de loep te nemen en aan te passen waar nodig. Wil je je oude niet helpende gewoontes plaats laten maken voor helpende nieuwe gewoontes dan heb je tijd, geduld en nieuwe inzichten nodig. Bij verandering is het belangrijk dat je bewust wordt van wat je doet en waarom je dat doet.

In jou schuilt de kracht die nodig is om te veranderen en reële doelen te bereiken. Kijk goed in de spiegel en je zult zien wat voor jou belangrijk en noodzakelijk is om deze te bereiken. Doe dit met liefde, compassie en geloof in jezelf.

Ik geloof in jou en met dit E-book hoop ik een steentje bij te kunnen dragen aan het bereiken van jouw doelen.

Succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights