Mijn aanbod voor jouw unieke zijn.

Jij wil toch ook een leven dat je op het lijf geschreven is.

een op een begeleiding

Wil je graag afvallen, meer energie ervaren en lekkerder in je vel zitten, maar zie je op tegen strenge regels, mislukte pogingen uit het verleden en het gebrek aan tijd?

Ik begrijp je bezwaren. Ik weet dat het drukke leven, de hectiek en de verleidingen om je heen het je lastig kunnen maken om gezonde keuzes te maken. Daarom heb ik voor jou een uniek aanbod.

Geen moeilijke diëten of strakke sportschema’s. Geen uren in de keuken of dure supplementen. Mijn aanpak is praktisch en gericht op duurzame resultaten.

 

Kies vandaag nog voor de magische reis naar jouw unieke zijn.

Mijn unieke aanbod is gericht op jouw balans, jouw gezondheid en jouw unieke zijn.

1. Persoonlijke coaching

Een op een begeleiding van een ervaren coach die begrijpt wat jij doormaakt. Samen zullen we een plan maken dat past bij jouw leven, jouw behoeften en jouw doelen.

2. Flexibele Programma’s

Geen strikte regels of rigide structuren. Mijn programma’s zijn flexibel en aanpasbaar, zodat je ze kunt integreren in jouw drukke schema en ze vol kunt houden op de lange termijn.

3. HumanDesign Analyse

Ontdek hoe jouw energie werkt met behulp van Human Design. Deze blauwdruk of persoonlijke routekaart zal je helpen om meer inzicht te krijgen wat je in staat stelt bent om betere keuzes te maken.

4. Praktische tips en Tools

Ik voorzie je van praktische tips, tools en strategiën die je kunt gebruiken in het degelijks leven. Geen ingewikkelde recepten of kostbare ingrediënten – gewoon eenvoudige en effectieve manieren om gezonder te leven.

5. Ondersteuning en Motivatie

Ik sta altijd voor je klaar met ondersteuning, motivatie en aanmoediging. Of je nu een slechte dag hebt of een overwinning te vieren hebt, ik ben er om je door elke stap van jouw unieke reis te begeleiden

Met dit aanbod zul je ontdekken dat een gezonde levensstijl niet ingewikkeld hoeft te zijn. Het is tijd om afscheid te nemen  van excuses en te investeren in jezelf. Samen kunnen we jouw doelen bereiken, op jouw tempo, op jouw manier.

Klaar om de eerste stap te zetten naar een gemakkelijker, leuker en slanker leven? Maak vandaag nog jouw keuze.

Ga jij voor de quick fix of kies jij voor het totale pakket?

De Elementen van jouw unieke zijn.

In één gesprek vertel ik jou alles wat jij nodig hebt om zelfstandig verder te kunnen. Gaande weg zul jij de magie gaan ontdekken die Human Design met zich meebrengt.

Dit is wat je krijgt

De Transformatie naar jouw unieke zijn.

Jij krijgt alle tools om jouw leven gemakkelijker, leuker en slanker te maken. Samen gaan we ervoor zorgen dat alle nieuw verkregen inzichten worden geintregeerd in jouw leefstijl.

Dit is wat je krijgt
* Worden verzorgd door Human Design kenner
Angelique Vlaar van LiefZIJN coaching

De elementen van jouw unieke zijn.

In één dag alle kennis in huis om jouw meest unieke zijn te kunnen leven.

€ 199,- inclusief BTW

Meest gekozen

De transformatie naar jouw unieke zijn.

Het complete pakket voor de transformatie naar jouw unieke zijn.

€ 599,- inclusief BTW
3 * € 200,- inclusief BTW

Liever nog wat meer weten

Heb je nog vragen of twijfel je nog wat de beste optie voor jou is. Plan dan hier vrijblijvend je advies gesprek.

Je hebt het gedaan op grond van de kennis die toen bezat en nu je beter weet kun je het beter doen.

Veel gestelde vragen

Human Design is een systeem dat inzichten biedt in jouw unieke energetische blauwdruk. Het helpt je begrijpen hoe je jouw leven met minder weerstand en meer energie kunt leven door het volgen van je natuurlijke voorkeuren. Het kan helpen om je welzijn te verbeteren en meer in balans te komen.

Dit programma is speciaal ontworpen voor vrouwen tussen de 30 en 60 jaar die een druk leven hebben en op zoek zijn naar een manier om zich weer energiek en in balans te voelen zonder hun hele leven om te gooien. Als je je vaak moe voelt, moeite hebt om op gewicht te blijven en op zoek bent naar duurzame gezondheid zonder strikte diëten of sportschema’s, dan is dit programma voor jou.

Tijdens het traject ontvang je gepersonaliseerde coaching op basis van jouw persoonlijke routekaart. Je krijgt inzichten in jouw spijsvertering, bewegingsvormen en slaappatroon. Daarnaast leer je hoe je beter naar je lichaam kunt luisteren en beslissingen kunt nemen die in lijn zijn met jouw natuurlijke energie.

Het programma heeft een duur van twaalf weken. Gedurende deze periode krijg je regelmatig coaching sessies en ondersteuning om de nieuw verkregen inzichten te integreren in je dagelijkse leven.

In tegenstelling tot veel andere programma’s die één benadering voor iedereen toepassen, is dit programma volledig gepersonaliseerd op basis van jouw persoonlijke routekaart. Dit betekent dat je leert wat specifiek voor jou werkt op het gebied van voeding, beweging, slaap en emotioneel welzijn.

Nee, het doel van dit programma is om je te helpen kleine veranderingen aan te brengen die passen binnen je huidige leefstijl. Je leert strategieën die eenvoudig te integreren zijn in je dagelijkse routine, zodat je duurzame resultaten kunt behalen zonder drastische veranderingen.

De meeste deelnemers beginnen al binnen enkele weken positieve veranderingen te merken in hun energie niveau, slaapkwaliteit en algehele welzijn. De snelheid waarmee je resultaten ziet, hangt af van je persoonlijke inzet en consistentie in het toepassen van de geleerde strategieën.

Na afloop van het programma heb je de tools en inzichten om zelfstandig verder te gaan op je pad naar een gezond en gebalanceerd leven. Er zijn ook mogelijkheden voor vervolg coaching en ondersteuning mocht je dat nodig hebben.

Absoluut. Het programma is ontworpen om flexibel te zijn en aan te passen aan jouw unieke behoeften. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Je kunt je aanmelden door hierboven te kiezen voor een van de twee programma’s. 

De kosten voor het programma kun je hierboven vinden. Bij een aangepast programma passen we ook de prijs aan. We bieden ook gespreide betaling aan om ervoor te zorgen dat iedereen toegang heeft tot de coaching.

Ja, ik begrijp dat investeren in jezelf soms financieel uitdagend kan zijn. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik weet zeker dat we er samen uit kunnen komen.

Er is een mogelijkheid voor een vergoeding vanuit je aanvullende verzekering. Dit betekent dat het niet ten koste gaat van je eigen risico. Informeer bij je verzekeraar of je een vergoeding kunt krijgen voor begeleiding door een BGN-gewichtsconsulent.

Als je geen geschikte tijd kunt vinden neem dan contact met me op door te bellen naar 0622681564. Dan kijken we samen naar de best mogelijke oplossing, zodat jij de ondersteuning kunt krijgen die je nodig hebt.

Tijdens het programma kun je altijd bij mij terecht voor vragen en extra ondersteuning. ik bied verschillend communicatiemogelijkheden, zoals email en telefoon, om ervoor te zorgen dat je de hulp krijgt die je nodig hebt wanneer je die nodig hebt.

Ja, na het voltooien van het programma zijn er mogelijkheden voor vervolg coaching en ondersteuning. Ik wil dat je succes op lange termijn behaalt, dus bied ik de optie voor  langdurige begeleiding en check-ins aan om je te begeleiden op je magische reis.

Tijdens het startgesprek leg ik je het hele programma uit en heb jij de gelegenheid om vragen te stellen mochten er nog zaken onduidelijk voor je zijn.

Ik bied zowel online coaching als sessies in de praktijk aan. Dit betekent dat je kunt kiezen wat voor jou het beste werkt, afhankelijk van je locatie en persoonlijke voorkeur. Voor online sessies maak ik gebruik van videoconferentie tool google meet of Whereby, terwijl je voor praktijk bezoeken naar Zigt 11,1749KH te Warmenhuizen kunt komen.

Ik begrijp dat er soms onverwachte dingen gebeuren. Je kunt een sessie altijd tot 24 uur van te voren afzeggen of opnieuw inplannen. Echter bij niet tijdig afzeggen of een no-show worden de kosten in rekening gebracht, zoals ook vermeld in mijn algemene voorwaarden.

Ik streef ernaar om je de best mogelijke ondersteuning en begeleiding te bieden. Als je niet tevreden bent met de resultaten, neem dan contact met me op zodat we kunnen bespreken wat er verbetert kan worden en hoe ik je beter kan ondersteunen.

Ervaringen van mijn cliënten

Weer gemotiveerd

Tijdens de lockdown bewoog ik te weinig en was ik uit verveling ongezond gaan eten. De kilo's vlogen er in rap tempo aan. De positieve begeleiding van Marcia heeft ervoor gezorgd dat ik nu weer een gezond eetpatroon heb. Ik ben inmiddels 17 kilo afgevallen en voel me een stuk fitter.

Veel geleerd

Door de vele verschillende adviezen wist ik niet meer wat goed voor me was. Bij Marcia heb ik geleerd waar een gezond eetpatroon aan moet voldoen en hoeveel ik op een dag kan eten. Ik sla geen maaltijden meer over, heb geen vreetbuien meer en weet nu hoe een balansdag werkt. Ik zit lekker in mijn vel en mijn gewicht is stabiel.

  • Angelique Vlaar
  • 0615684382
  • E angelique@liefzijncoaching.nl
  • Bezoek adres  

          Gezondheidscentrum De Kerk
          Spierdijkerweg 106
          1641 LW Spierdijk

Aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland
Balans in Zigt is aangesloten bij BGN; dit maakt vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk

Wil jij er zeker van  zijn of jij in aanmerking komt en voor een vergoeding van uit jouw aanvullende verzekering dan is het raadzaam om bij je verzekeraar te informeren.

Geverifieerd door MonsterInsights